Onze reizigers aan het woord

Waarom een reis boeken bij GoAlacarte?
Is het een meerwaarde om een reis op maat te laten uitstippelen?


Natuurlijk wel!
Lees hieronder een aantal reacties van onze reizigers...

Tim & Brigitte  (Zuid-Afrika, augustus 2018)

«We hebben een fantastische reis gehad hebben en zijn nog steeds aan het nagenieten... 
De eerste keer Afrika was wel een cultuurschok en het was even wennen aan de 'winter' en de korte dagen, maar we hebben er samen met onze kinderen (17 en 15) ongelooflijk van genoten. De accommodaties waren echt top gelegen, qua prijs/kwaliteit dik ok en op meerdere plaatsen leek het wel alsof we de mooiste kamer of de best gelegen hut hadden!
Af en toe was het tempo wat aan de hoge kant (10 slaapplaatsen op 13 nachten en de reistijden waren soms wat langer dan voorspeld) maar als je dan achteraf bekijkt wat we allemaal gezien en beleefd hebben is dat al vergeten en was het dat zeker waard! We hebben de laatste dag in Johannesburg kunnen combineren met een familiebezoek dus dat maakte het compleet! 
Bedankt voor de goeie organisatie en ook voor de persoonlijke opvang bij aankomst, dat maakt al direct een verschil in zo'n vreemd land.
 »
Erik  (Namibië, augustus 2018)

«Ondertussen zijn we al even terug maar we wilden toch nog een beetje feedback geven. De reis is ons 100% meegevallen: de hotels, de mensen, het eten. We hebben Namibië als bestemming ondertussen al verschilende keren aangeraden aan vrienden! »
Marnik  (Indonesië, augustus 2018)

«Wij willen jullie bij deze bedanken voor het organiseren van onze reis. Het was werkelijk fantastisch.
Onze lokale begeleiding door Ketut en Pe-Peng (vergeef me de eventuele fouten in schrijfwijze) was perfect, het had niet beter kunnen verlopen. Ook de flexibiliteit voor de reis aan te passen om toch nog op de Gili eilanden te geraken was ook heel aangenaam. 
Indien wij nog verre reizen gaan maken, gaan we zeker terug bij jullie komen aankloppen!
 »
Simon  (Indonesië, augustus 2018)

«Wij hebben net een mooie rondreis op Bali achter de rug. De voorgestelde activiteiten en hotels hebben onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.
Leuke familiemomenten beleefd met de kinderen op een goddelijk eiland dankzij go à la carte!
 »
Hilde  (Namibië, juli 2018)

«Eindelijk heb ik even tijd om je een mailtje te sturen en jullie te bedanken voor ons onvergetelijk avontuur in Namibië! Het is gewoonweg een TOP-bestemming! 
Jullie hebben ons een mooie tour per self-drive uitgestippeld. Alle logementen waren zeer tof (Kwalape Safari was iets minder qua ligging aan de grote weg). We zijn trouwens vol lof over de autoverhuurder, we huurden zelfs een gloednieuwe jeep, heerlijk. Voor elke transfer stonden er mensen ons op te wachten, super!
 »
Anne  (Thailand, juli 2018)

«We hebben net een prachtige en onvergetelijke reis van 3 weken achter de rug dankzij GoAlacarte (Cambodja & Thailand). Alles was super goed georganiseerd! »
Dieter & Cindy  (Namibië, mei 2018)

«Goeie organisatie, mooie locaties en accommodaties. Enkel strandhotel in Swakopmund pastte niet in de sfeer van Namibië (naar ons gevoel), wel prima hotel maar niet typisch Afrikaans. Het was een topreis!
Bedankt Koen en teamleden !!!
 »
Annie  (Indonesië, mei 2018)

«Merci nog eens voor het toffe Bali programma wat je voor ons had uitgewerkt, we hebben er van genoten en de apotheose in Semunyak was prachtig.. wat een hotel en locatie... nice om af te sluiten. Hou ons zeker op de hoogte van andere initiatieven / programma's die je ontwikkelt! :-) »
Kris en Anja  (Thailand, maart 2018)

«Net terug van een fantastische reis doorheen wonderlijk Thailand. Ik denk dat we kunnen zeggen dat dit veruit de mooiste reis was die we ooit gemaakt hebben. Alles was top, de organisatie van de reis, de hotelkeuze (allemaal kleinschalige boutique hotels), de gidsen en privé chauffeurs, De variatie van uitstappen... kortom onvergetelijk! Dank je wel GoAlacarte voor alle goede zorgen!! »
Isabelle  (Indonesië, januari 2018)

«Frank en zijn team hebben voor ons groepje van 6 vrienden een onvergetelijke trip van 2 weken in Indonesië in elkaar gestoken. Volledig op maat en dus compleet naar onze wensen. Niets anders dan lof voor Asia à la carte! »
Janny  (Vietnam, december 2017)

«We hebben een prachtige reis door Vietnam achter de rug, en we keerden net op tijd terug om geen last te hebben van de tyfoon. Enkele hoogtepunten voor ons waren: Sapa, Hoi An, Ha Long Bay, Hué, Cu Chi, My Son, en nog vele andere.
Tegenvaller was het hotel in Tam Coc dat afgelegen ligt en waar eten/drinken duurder is. Qua bezoek was het enige minpuntje de Mekong delta waar we eigenlijk weinig natuur zagen op de weg erheen maar vooral bebouwing...
Nogmaals bedankt voor de organisatie!
 »
An  (Namibië, november 2017)

«Schitterende reis, groot avontuur beleefd!
Lodges op de beste plaatsen...
Bedankt!
 »
Tom  (Peru, november 2017)

«We zijn net terug van onze reis naar Peru, wat een geweldige reis!
Meestal boek en plan ik zelf mijn reis, maar dacht dat dit een beetje ingewikkelder was en het misschien wat makkelijker was met wat hulp. Ik geef niet graag de controle uit handen, maar ben superblij dat ik het wel gedaan heb! 
De gidsen waren allemaal top notch en ik ben bijna beschaamd om te zeggen dat ik niet alle namen onthouden heb. Speciale dank aan Dalhia die onze gids was bij Machu Pichu, ze was zeer goed geïnformeerd, vriendelijk en supergeduldig. 
We hebben echt van deze reis genoten, in grote mate dankzij jullie hulp. Ik kan niet wachten om terug te gaan! :-)
 »
Luc  (Namibië, oktober 2017)

«Bijzonder mooie vakantie beleefd. Veel dieren kunnen fotograferen in mooie omstandigheden. Doordat we met het zuiden begonnen en bij Etosha de reis beëindigden was het ook in stijgende lijn en dus bijzonder prettig. De auto was een ideaal werkpaard voor de tocht.
Tip: een satelliettelefoon lijkt me wel een goede optie vermits het lokaal GSM netwerk bijna nergens werkt. Ook internet evenmin. Bij een ongeluk, zelfs een klein mankement waardoor je geblokkeerd staat in de wildernis, is zo'n toestel eigenlijk onontbeerlijk.
Bedankt voor de prima organisatie.
 »
Rudy  (Vietnam, oktober 2017)

«Alles super goed verlopen en overal heel goed opgevolgd!
Qua accommodatie kon het beter maar weet ook dat er soms geen alternatief is... Overnachting in homestay bij Bac Gioc watervallen was ondermaats en voor hotel Sapa waren betere opties (tegen meerprijs). Hotel Hanoi zeer goed op alle vlakken en Cruise Halong Bay subliem!
 »
Mil  (Thailand, september 2017)

«De gids in Chiang Mai (Pusha) was super!! Brede kennis, veel achtergrondinformatie, perfect Engels sprekend, vriendelijk...
We hebben veel bijgeleerd over het land. Leuke activiteiten (kookles, marktjes bezocht, …). De fietsrondreis in Sukothai was echt interessant. Goede enthousiaste gids (Tjib). Bangkok was misschien een dagje te kort. 
De hotels waren zeker okay, vooral Let's Sea Resort was top.
Het zou wel leuk zijn om een late check out te krijgen zonder bijbetalen.
Voor de rest niks dan lof! 
Grazie en tot volgend keer!
 »
Guy  (Tanzania, augustus 2017)

«De reis was super (en in alle andere superlatieven) ;-)
Jullie hebben dit picobello georganiseerd, alleen maar lof.
Hiermee hebben jullie er een tevreden klant bij!
 »
Inge  (Indonesië, augustus 2017)

«We hebben genoten van een prachtige reis zonder zorgen!
Alles verliep vlekkeloos en was perfect georganiseerd.
Ook veel nuttige tips gekregen voor eigen tijdsbesteding, resto's, ...
Een meerwaarde is zeker dat jullie goede contacten ter plaatse hebben.
 »
Vanessa  (Indonesië, augustus 2017)

«Eventjes een kort mailtje om jullie te bedanken voor de geweldige reis die we maakten via GoAlacarte! Alles was weer tot in de puntjes geregeld en we hebben er echt van genoten. Sulawesi was zoals je zei een echte aanrader en ook de andere bestemmingen waren fantastisch, alsook de hotels en begeleiding ter plaatse. 
Dus hierbij hartelijk bedankt om ons een super vakantie te bezorgen en misschien tot volgende keer, want we zijn nog lang niet uitgekeken op Indonesië! :-)
 »
Jade en Dries  (Indonesië, augustus 2017)

«We zijn van deze morgen terug thuis na een prachtige huwelijksreis op Bali. Het was helemaal wat we zochten en ik ben zo blij dat ik bij jullie aangeklopt heb! Alles was zeer goed geregeld en we hebben ons over niks zorgen moeten maken, wat maar al te fijn is na alle drukke huwelijksvoorbereidingen! 
Ik wil in het bijzonder onze chauffeur Made bedanken. Wat een warme lieve man! Hij is een zeer groot pluspunt in onze reis geweest en heeft uitstekend gezorgd voor ons, zelfs toen ik een dagje ziek was. Hij heeft veel meer dan enkel zijn job gedaan, dankzij hem hebben we veel bijgeleerd over Indonesië. 
We hebben de smaak nu wel wat te pakken ivm rondreizen, Thailand en Zuid Amerika staan ook al een tijdje op het verlanglijstje. Keep up the good work en ik ben zeker dat we jullie nog wel eens zullen inschakelen in de volgende jaren!
 »
Marie Paule  (Namibië, juli 2017)

«'t Is weer laat, maar alvorens slapen te gaan wil ik jullie toch laten weten dat we deze ochtend thuisgekomen zijn met 5 valiezen vuile was, maar met evenveel valiezen aan mooie herinneringen. 
Het was een fantastische ervaring!
Vanaf de plannen die we maakten tot onze terugkeer is alles perfect verlopen.
Als we toch iets mogen aanstippen is dat we een auto hadden die niet veel power meer had en dat we het op prijs gesteld zouden hebben moest er een wereldradio of iets in die aard aan boord geweest zijn. 
Nogmaals bedankt voor jullie goede raad en daad om van deze vakantie een wondermooi avontuur te hebben gemaakt.
 »
Gretel  (Thailand, juli 2017)

«Onze reis was niet goed, maar suuuuuuupergoed.
Alles was tip-top geregeld. Gidsen waren supertof, taxi's waren altijd goed op tijd. De dagtrein had spijtig genoeg wel vertraging, maar dat hebben jullie natuurlijk niet in de hand. De nachttrein was dan weer een leuke ervaring. 
Dag 2, 3 en 4 waren heel intens en wel vermoeiend. Maar het was allemaal wel de moeite om te zien en de fiets- en boottocht waren ook echt heel tof. Ook altijd lekker gegeten. De dagen rust in Khanom kwamen goed van pas. 
De uitstap naar de roze dolfijnen was ook heel leuk en gezellig, ook al hebben we niet zoveel dolfijnen gezien. Onze longtail boat was vast gekomen tijdens onze stop voor het eten en was door de golfslag dan nog vol water gelopen, maar door de enorme samenwerking van vooral de mannen hebben we deze dan toch terug in orde gekregen.  
De lake tour was ook echt wel heel mooi, maar wel lang in het bootje zitten. Al bij al was het dat wel waard! De elephant care was ongelooflijk leuk, supertoffe mensen. Fijn dat we alles zelf mochten doen. Een betere afsluiter van uitstappen hadden we niet kunnen hebben. 
Kort samen gevat in één woord, het was een super-fantastisch-leuke-mooie-voor-herhaling-vatbare-vakantie!
Wij zullen jullie zeker en vast aanraden bij andere mensen.
Bedankt voor de leuke herinneringen die je ons gaf.
 »
Sarah  (Zuid-Afrika, juni 2017)

«Onze reis in z’n geheel was fantastisch en voldeed helemaal aan onze verwachtingen en gaan jullie zeker aanraden bij onze vrienden!
Kruger Park, Kgalagadi Transfrontier Park, Augrabies Falls en Namakwaland, allemaal super. En bedankt om ons de Naries Namakwaland ten oosten van Springbok aan te raden, vooral de mountain suites waren zeker beter en groter dan Xaus.
 »
Pieter  (Ecuador, juni 2017)

«In juni 2017 hebben we met vier vrienden een prachtige reis gemaakt in Ecuador. We hadden wel ongeveer een idee van hoe de reis eruit zou zien, maar jullie maakte daarvan een geweldige reis met goede hotels, leuke excursies en een fantastische gids!
De kleine problemen die we hadden in één hotel werden direct aangepakt. Top vakantie!
 »
Carla  (Namibië, april 2017)

«Reis precies volgens onze verwachtingen, hoogtepunten Namibië én Vic Falls gezien.
Lodges, tentenkampen, guesthouses waren super!
Roadbook: bijbel van de reis en heel duidelijk.
Heerlijke reis en piekfijn geregeld!
 »
Marc  (Namibië, september 2016)

«Onze 17 daagse reis naar Namibië overtrof alle verwachtingen en is een onvergetelijke belevenis geworden! Met onze twee volwassen kinderen hebben we met de 4x4 meer dan 4200km afgelegd in een immens, maar op alle gebied prachtig land. De natuur is zeer divers en ongezien mooi (Fish River Canyon en Sossusvlei moet je zien). 
De wegen zijn uitstekend te berijden. De lokale bevolking is uiterst vriendelijk. Namibië is niet duur en echt veilig. In september is het klimaat optimaal met 25 a 30°C. 's Avonds koelt het wel af naar 10 a 12°C. De lodges waren goed tot luxueus, verzorgd, proper en veilig. De keuken is zeer smakelijk (Kuddu, Oryx en Zebra zijn aanraders). En met een beetje geluk en geduld ontmoet je de Big Five. 
Kortom een super-reis, uitstekend en perfect op maat verzorgd door GoAlacarte!
 »
Inge  (Vietnam, juli 2016)

«Wij hebben zeker genoten van de reis! 
Vietnam is een hele belevenis. De gekte van Hanoi, de prachtige natuur van Sapa en Ninh-Binh, de magnifieke Lan Ha Bay, de vriendelijke bevolking, de lekkere Vietnamese keuken. Zowel wijzelf als onze jongens waren zeer onder de indruk van de homestay in Sapa, een geweldige ervaring! 
Alles is prima verlopen, zeer goede begeleiding van uiterst vriendelijke en behulpzame gidsen. Ik heb ook jouw contact van het lokale agentschap gesproken en haar onze positieve feedback gegeven. 
Speciale vermelding trouwens voor de excellente 26-jarige kok aan boord van de boot waarmee we de Lan Ha bay verkenden:-)! Het verblijf in de Nguyen Shack homestay vonden we echt wauw!  
Bedankt voor deze geweldige reis en onvergetelijke ervaring! Voor ons eerste bezoek aan Azië, was dit meer dan geslaagd!
 »
Ontdek onze voorbeeld-rondreizen